Leuven Innovation Beer Festival

Det är inte bara i Sverige som det poppar upp festivaler som ölkapsyler under en fredagskväll. Även i Belgien tenderar antalet att växa och den senaste i raden är Leuven Innovation Beer Festival.Det är ett initiativ från brandhärjade Hof ten Dormaal sannerligen fått ihop en gedigen skara med trevliga bryggerier. Det glädjer mig extra mycket att se att bröderna Ek äntligen får visa upp sina härliga produkter i Belgien. Festivalen som går av stapeln i slutet på maj kommer att hålla till i Stella Artois gamla bryggerilokaler De Hoorn, där för övrigt Brussels Beer Challenge utspelade sig.Det är inte konstigt att den hålls just i Leuven som profilerar sig som ”The place to Be(er)”. Bara veckorna innan ovanstående festival kommer Zythosfestivalen att genomföras i staden och förutom det så har Leuven insett att ölturism har kommit för att stanna…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s