Ölprovning i Eskilstuna

Nästa gång jag sätter mig på tåget till Eskilstuna är det inte för att brygga årets batch av Södvik Säsong utan för att hålla en belgisk ölprovning. Jag kan knappt föreställa mig en härligare miljö än Eskilstuna Ölkultur att stå och orera om dessa gudomliga brygder, dess skrönor och dess historia.Vi kommer att testa sex öl med tre olika tilltugg. Provningen hålls kommande tisdag som ni ser på flyern och biljetter finns att köpa på bryggeriet. Dock finns det möjlighet att boka platser via mig på jens.skrubbe@gmail.com under de närmaste 24 timmarna. Vi ses den 10:e…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s