Anmälan är öppen…

…till årets upplaga av Brussels Beer Challange och har så varit sedan den 23:e juni. Själva eventet går av stapeln från den 31:a oktober till och med den 2:a november.

IMG_0227.JPG
Detta är tredje året som tävlingen arrangeras och för varje år som går stiger den i aktning. Förra året tävlade 750 olika öl i över 20 olika klasser. Domarkommittén består av idel dignitärer med bland andra ölskribenten och bryggaren Jef van de Steen, Délices et Caprices ägare Pierre Zuber, Good Beer Guide Belgium-redaktören Tim Webb och Zythos VD Carl Kins. Även Sverige har en representant i form av Brewers Associations Europa ambassadör Andreas Fält. Nästa år tänker jag sitta där!

IMG_0228.JPG
När jag skummade igenom förra årets vinnare fick jag en galen men fullt genomförbar idé. Min tanke är att vi ska ställa upp och tävla med årets Södvik Säsong. Emellertid är dels tävlingen hyfsat dyr och dela att jag måste åka dit för att lämna prover samt eventuellt åka ner när själva tävlingen går av daga.

IMG_0232.JPG
På grund av ovanstående faktum undrar jag försynt om någon av er är beredd att sponsra ett sådant deltagande? Jag menar självklart inte att någon ska gå in med hela summan utan att några av er bidrar med små delar. Många bäckar små…
Vid intresse så skicka gärna ett mejl till jens.skrubbe@gmail.com.

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s