Meet the brewer & Beer Makers Dinner!

Torsdagen den 3:e december får Pressklubben celebert besök. I samarbete med Belgoklubben har denna belgiska oas bjudit in den innovativa och prisbelönte bryggaren Ronald Mengerink som driver bryggeriet Dochter van de Korenaar. Jag är mycket stolt och väldigt nöjd att kunna erbjuda våra kära gäster ett sådant här fantastiskt event! 

  
Kvällen kommer att bjuda på Ronald i egen hög person, hela åtta stycken av bryggeriets produkter på fat, en mängd flasköl från bryggarens hand och en trerättersmiddag där Ronald håller hov. Bryggeriets breda portfölj innehåller både moderna och traditionella produkter och jag är mycket glad att kunna erbjuda er en gedigen flora av dessa suveräna produkter. Ovanstående öl är de som kommer att finnas representerade på fat och där är jag extra mallig med att kunna servera den mäktiga Barley Winen L’Ensemble på fat. Vi har lyckats få hit ett fat av denna produkt som endast bryggs en gång per år och där en ytterst liten del keggas. 

   
 
Bland flaskölen kommer bland annat ovanstående produkter att pryda kylens hyllor. En härlig blandning med något för alla tungor.

Vill man närvara på middagen med Ronald, Belgoklubben och Pressklubben som börjar klockan 19:30 anmäler man sig på info@duvelcafe.com. I skrivande stund är rätterna inte satta men jag lovar att alla rätter kommer innehålla öl från Dochter van de Korenaar och att det blir en minnesvärd tillställning. Självklart kommer man även få ta del av ett gäng öl från Ronalds digra källa till maten. Middagen kostar 595:- per kuvert och det betalas på plats. Vi kommer att sitta i Pressklubbens charmiga stenvalvskällare och vi har begränsat antalet platser till 25 stycken. Först till kvarn…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s