Bryssel är stängt…

…och näst intill folktomt. Gårdagens höjning av säkerhetsnivån till max på grund av terroristhot har tyvärr satt en tråkig prägel på Belgiens huvudstad.

  
Denna normalt sett myllrande metropol har i helgen blivit en öde stad där sirenerna är det mest dominerande ljudet. De flesta av Bryssels invånarna följer säkerhetspolisens rekommendation och håller sig inomhus. Krogar, restauranger och utställen drabbas så klart hårt av detta men även de Brysselbaserade bryggerierna. 

  
Både Cantillon och Stoemelings har haft stängt i helgen och säkerligen även Brasserie de la Senne och Brussels Beer Project också. Trist men än så länge har jag inte druckit någon öl som är värd att äventyra någons liv för. Vi håller tummarna för att de här stolligheterna upphör och att statusen runt om i världen kan återgå till det normala.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s