Sverige har berikats…

..med ytterligare ett belgiskt bryggeri. Föregående vecka blev jag varse att Brussels Beer Project äntligen har blivit med svensk distributör och självklart var jag på tårna och såg till att få in deras produkter!

  
Än så länge finns det fem produkter från bryggeriet att tillgå varav ovanstående på flaska samt Babylone på fat. Givetvis tog jag in alla sorter tillsammans med de härliga profilglasen av Tekumodell* och premiären går av stapeln nu på torsdag.

  
Brussel Beer Project har sedan födseln stuckit ut på en mängd olika sätt och framför allt har de använt sina fans genom framröstningar av öl, crowdfunding och till och med receptskapande. Om allt blir som jag vill kommer vi vara med på nästa prototyptest och ha möjlighet att påverka. 

  
Jag hoppas ni har vägarna förbi Vasagatan 50 på torsdag och får chansen att möta dessa moderna belgiska öl. Vi ses…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe
*Teku är ett specialdesignat ölglas som tagits fram av två italienska ölprofiler (Teo Mussi  och Lorenzo ‘Kuaska’ Dabove

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s