Const mot Cancer blir +Const

Idag lanserade jag min kommande välgörenhetsutställning på facebook. Det kommer att bli en fantastisk konst-och-öl-fusion där pengarna går oavkortat till Barncancerfonden!

  
Emellertid har jag på inrådan av min excellente grafiska designer Christer Källström byt namn på projektet från Const mot Cancer till +Const eller Plusconst som hemsidan heter. Den är för övrigt under konstruktion och är i skrivande stund bara en framsida men tack vare hjälp från Greger Karlsson och Peekab som stödjer mitt projekt så kommer den bli magisk. I övrigt ser evenemanget ut som jag tänkt det och det lilla galleriet kommer att fyllas med många härliga konstverk från både kända och okända artister!

  
Faktum är att jag funderar på att ta upp mitt skapande eftersom några av er verkar vilja ha en Skrubbe på väggen! Vi får väl se men jag har åtminstone kommit så långt att jag kontaktat en ateljé där jag bor som heter Konstilleri och de har plats för mig och mitt staffli..

Ha nu en härlig fredag och trevlig helg!

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s