Nu börjar det bli dags att bestämma sig!

Imorse nådde jag ytterligare ett delmål och en häftig milstolpe. På 260 dagar har jag sprungit över 100 mil! 

 
Efter ett lyckat genrep i Berlin inför höstens begivenheter med Skrubbes Springklubb så ser jag fram emot det som komma skall. I nuläget är det ca 15 personer som anmält intresse att följa med mig till Bryssel halvmaraton söndagen den 2:a oktober och dessa kommer att få ett mejl i början på nästa vecka! Är det någon mer som vill ha lite mer information och ungefärlig kostnad kan ni bara dra iväg ett mejl till jens.skrubbe@gmail.com.

  
Angående springklubbens öl så har bryggaren jag tillfrågat verkligen lagt ner möda och nu verkar han vara någonting på spåren. Jag återkommer när jag har mer kött på benen…

Nu väntar Duvel Tripel Hop Experience och Belle Hélène!

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s