Duvel Tripel Hop i sex skepnader!

Efter en kanonvecka med två väldigt lyckade och trevliga event. Dels körde jag en Vintageprovning igår bestående av 9 olika öl i både lagrad och färsk form där jag även serverade mat från tre olika decennium och dels Skrubbetorsdagen på jobbet där jag hade förmånen att för första gången någonsin kunna servera alla 6 olika Buxtonöl från deras Belgian Series!

  
Imorgon börjar en ny spännande ölvecka och åter igen får Skrubbetorsdagen chansen att vara först med ett roligt ölevent! Som jag berättat förut har Duvel/Mortgaat beslutat att fortsätta brygga Duvel Tripel Hop varje år men från och med nästa år blir det en variant som redan har funnits innan och det är meningen att publiken ska bestämma vilken av sorterna det blir!

  
 
På torsdag och fredag kommer jag att ha möjlighet att servera alla sex sorter i smakprovsglas och ni har möjlighet att vara med att påverka! Det finns möjlighet att göra provningen blint om man känner för det eller öppet om man fördrar det. De 50 första som antar utmaningen får även ett häfte där ni kan göra smaknoteringar…

  
Som om inte det vore nog har jag blivit lovad en uppsjö glas och alla som är med och röstar får ett exemplar av det svenska, specialdesignade Duvelglaset (så långt lagret räcker) som röstades fram under hösten 2015. Kul, kul!

  
Jag hoppas vi ses på Pressklubben på torsdag eller fredag…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s