Uppskattad festival gör sitt andra år…

Förra året drog det ”Sverigeaktuella” bryggeriet Hof ten Dormaal igång en festival för uppfinningsrika och nytänkande bryggerier som de kallade Leuven Innovation Beer Festival. Eventet var så populärt och lyckat att de kör i år igen…

 
Festivalen går åter igen av stapeln i De Hoorns gamla bryggsal och den startar söndagen den 16:e maj och pågår i dagarna två. Alla deltagande bryggerier är ännu inte uttalade men av de 13 som finns att hitta på evenmangets hemsida är det bara Hof ten Dormaal själva som är kvar. Idel nya bryggerier för besökarna vilket känns uppfriskande. Förra året var Sverige representerat av Brekeriet och i år får Beerbliothek bära den svenska fanan. Fantastiskt roligt…
  
Liksom förra året har festivalen självklart en egen limiterad öl och i år förgylls eventet av en Bordeauxfatlagrad Imperial Stout. Den ska jag självklart försöka få tag på även om jag likt kommer att få svårt att komma iväg på själva tillställningen. Jag har inte gett upp hoppet om att ta mig till Leuven och vi får se om jag har samma tur som förra året när det gäller ölinköpet!

  
Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s