Skrubbes Springklubb

Under ett svagt ögonblick för tre veckor sedan råkade jag anmäla mig till Berlins halvmaraton i april nästa år. Ibland undrar jag om jag är galen, lättlurad eller bara har svårt att säga nej när jag blir utmanad.

  
Nåja, det var bara att snöra på sig de dammiga löparskorna och ta tjuren vid hornen. Jisses, vad jobbigt det var. Nu, tre veckor senare, går det lite lättare men tempot och distanserna är fortfarande blygsamma. Förvisso är det ganska långt kvar innan de 2,1 milen ska avverkas och det kommer att krävas åtskilliga timmar i spåren. Hittills har det blivit elva pass och jag siktar på ett tolfte ikväll.

  
Sedan är det så att jag inte kan göra något utan att tänka på Belgien eller öl och så även denna gång. Det slog mig att även Bryssel har ett maraton och möjligen även ett halvmaraton. Visst var det så, dock går det av stapeln redan 4:e oktober och det känns lite snart men nästa år.

  
Vidare tänkte jag att man kanske skulle göra ett event av det. Jag antar att ni är några stycken därute som springer runt i skogarna och pustar. Skulle ni vilja hänga på till Bryssel nästa år och kombinera löpning och öl? Jag har redan dryftat idéen för några personer vilket gör att Skrubbes Springklubb uppgår till tre personer hittills. Mejla mig på jens.skrubbe@gmail.com om ni är intresserade så styr jag upp resa, boende och anmälning till nästa års halvmaraton i Bryssel. En vild gissning är att det är den 2:a oktober men jag återkommer när jag vet mer.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s