Skrubbes försvarstal

Jag hoppas ni tillhör dem som fått ett paket hem laddat med tolv skönheter. Om inte annars kan det bli er stora lycka fram emot jul. Då kommer nämligen nästa paket, några dagar innan tomten!

20130916-222040.jpg
Detta är en av sakerna jag har pysslat med och som fortsätter att underhålla min tillvaro. Jag vill och kommer inte skylla ifrån mig men jag vill bara förklara varför mitt bloggande inte är så frekvent.
De kommande veckorna är inte direkt lugnare men väldigt roliga. På lördag åker min kompis Gustaf och jag ner till Öland för att ro iland ytterligare en skördefest. Att vi firar fem år gör inte saken mindre…

20130916-222516.jpg
Som vanligt har vårt skötebarn Södvik Säsong urpremiär på gårdsplanen klockan 11 på torsdagen den 26:e september men redan nästkommande timme presenteras den i Eskilstunas monter på Stockholm Beer. Har man inte möjlighet att besöka oss eller dem så släpps den i väldigt begränsad upplaga* på Systembolaget tisdagen den 1:a oktober.

20130916-223210.jpg
På tal om Stockholm Beer så kommer det innebära några besök av mig under andra veckan vilket känns fantastiskt. För det första så finns som sagt vår öl representerad, för det andra finns mitt jobbs belgiska vänbryggerier Het Sas och Slaapmutske på plats, för det tredje kommer Belgoklubben ställa ut en uppsjö makalösa produkter och för det sista så har även c/o Hops en monter där nya prenumeranter ska värvas!

20130916-224628.jpg
Till min stora glädje har jag fått vara med och skriva en artikel i det numret som kommer att visas upp på mässan och för er som har tecknat er så kan jag meddela att ni hinner få ert nummer innan festivalen kör igång. Ännu tjockare och ännu mer läsvärda artiklar om ölscener och ölrevolutionen i världen.

20130916-225815.jpg
För att krydda min tillvaro ännu lite till, tänkte jag också försöka få ut en inbjudan till min femtonde lyxprovning den här veckan. Ni som vet, vet och ni som är nyfikna kan höra av er…

20130916-225856.jpg
Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

*endast 300 numrerade magnumflaskor finns att tillgå. Först till kvarn…

1 tanke på “Skrubbes försvarstal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s