Maraton utan vätskebrist…

Skrubbe stretar på längs gatorna och nu när barmarken åter har infunnit sig går det lite lättare igen. Ni som anmält intresse till Bryssels halvmaraton via Skrubbes Springklubb, misströsta inte, jag kommer ut med mer info inom kort. 

  
På tal om löpning dök det här loppet upp i flödet härom dagen. 25 km alternativt ett maraton genom tre belgiska bryggerier och med annorlunda vätskestationer som serverar öl. En rolig idé även om jag inte skulle klara av att dricka öl samtidigt som jag springer. Som ni ser här nedan startar man och går i mål på Duvel/Moortgat. Springer man hela 42 km passerar man igenom både Palm och Bosteels på vägen och väljer man den kortare svängen endast Palm. Dock kan man inmundiga de olika bryggeriernas brygder på diverse ställen längs vägen.

  
Great Breweries Marathon & 25 km har premiär i år även om det har funnits en liknande tävling innan. Jag är lite tvehågsen till det hela men jag har i skrivande stund inte bestämt mig om jag ska anmäla mig. Är det någon av er som är sugen?

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s