Efterskalv…

Trots att jag lyckades missa BAB igen har jag blivit varse ett par saker som kom ut från en festivalen.


Äntligen har Roberto från White Pony och Andy Dewilde från Vliegende Paard (Prearis) funnit varandra och ur den vänskapen kommer det att bryggas en samarbetsbrygd. Vad det blir och hur detta kommer att se ut är ännu oklart men jag kan inte tänka mig annat än att det kommer något underbart ur dessa två hjärnor!

Som sagt var även mina kollegor från Belgoklubben på plats och tydligen börjar vår närvaro spridas i Belgien vilket har varit min intention från första början. Bryggare var överlyckliga över vår närvaro och formligen kastade på oss varuprover. Intressant, men det är ändå upp till mig vad som väljs.

Dock dök det upp en del produkter som bör ha ett visst intresse. Belgoklubben firar snart tre år och i och med det har mina kollegor lyckats komma över några Jeroboams av den gudomliga Gouden Carolus Cuvée van de Keizer vilket kommer att fördelas på sedvanligt sätt.

Till mångas glädje är äntligen Belgoklubbens glas på ingång och de kommer att finnas tillgängliga på hemsidan och på framtida festivaler.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s