Norgevisit och andra smånotiser…

Imorse vaknade jag upp i ett för årstiden varmt och slaskigt Oslo. Senare idag ska jag förpassa mig ner till Fredrikstad för min första provning utanför Sveriges gränser! 

  
Gårdagen bjöd på hitresa, inhemska maltprodukter, en fantastisk middag, trevligt sällskap, lite Cirkus Skrubbe och glaskross! Trots min mest noggranna packning någonsin gick tyvärr en av provningens flaskor sönder under resan men det är inte alla som har en Imperial Porter-marinerad resväska…

  
Hade det inte varit för denna Norge-weekend hade jag nog befunnit mig med mina kollegor från Belgoklubben i Brugge på den nionde upplagan av BAB-festivalen. Jag måste erkänna att jag aldrig haft möjlighet att bevista denna tillställning eftersom det alltid kommer något i vägen men det måste det bli ändring på inom kort.

  
Jag kan fortsätta med att glädja alla syrafantaster och meddela att den härliga fruktbomben De Cam Lambiek Special dyker in den 31:a mars under ett webbsläpp. Stöpt med syrliga körsbär, björnbär och gula krusbär levererar denna härlighet och vill man förvärva någon av de 216 flaskorna bör man var snabb.

  
Innan planet gick igår fick jag mer eller mindre klara besked att faten från De la Senne dyker in senare i vår. Bryggeriet lanserade även en ny produkt i veckan som jag är mer än intresserad av. Double Saison är en samarbetsöl tillsammans med det franska Mont Salève och de kallar produkten Imperial Sasion på grund av dess 8%. Kommer den i vår blir jag en glad Skrubbe men oavsett ska jag försöka komma över den å det snaraste…

Ha en fortsatt trevlig lördag!

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s