FATastiska nyheter…

Helgen inleds med en välbekant snögubbe och superroliga nyheter gällande vårens kommande gästfat. 

 

Förvisso ska man inte rista saker i sten när det kommer till belgiska bryggeriers löften men just idag lever jag gott på tanken att åtminstone merparten av dem ska landa på jobbet. Efter ett trevligt samtal under eftermiddagen verkar det som andra hälften av februari kommer att förgyllas av fem eller sex olika fat från det magiska bryggeriet Dupont. Låt det gärna bli så…

  
Vidare verkar det mer eller mindre klart med två olika fat från det superba bryggeriet Glazen Toren men som sagt ska man inte ropa hej. Om/När det blir så tänkte jag även servera ytterligare två av bryggeriets produkter på glas eftersom de endast kommer på storflaskor. Vi håller tummarna och siktar på tidig mars…

 Sist men inte minst är det förhoppningsvis så att slutet på mars eller eventuellt början på april kommer att ramas in av fem eller sex produkter från det utomordenliga De la Senne och i en perfekt värld hoppas vi även på ett besök av någon från bryggeriet. Det vore en ynnest om det blev så…

 Nu ska jag inte störa er fredag längre utan låta min Stille Nacht långsamt få vagga in kvällen…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s