Unik och eftertraktad!

Jag blev precis varse om en ny produkt som sannerligen fick det att vattnas i strupen. Som jag tidigare berättat är jag förtjust i belgiska ‘brettade beskingar‘ (a.k.a Brett IPA) och nu har det dykt upp ytterligare en öl son passar i stilen även om jag är osäker på att den har någon Brettanomyces i sig.

  
I det här fallet struntar jag fullständigt hur ölen har bryggts utan jag bara vet att jag vill ha! Närhelst någon ny produkt signerad Kris på Dolle dyker upp finns det ingen tvekan i min värld. Det måste på ett eller annat sätt provas! 

Nyligen släpptes ovanstående variant på den redan magnifika Arabier och den nya ölen har fått ny färgsättning på etiketten samt namnet Evil Arabier. Enligt vad jag förstår av den mycket knapphändiga informationen om ölen så är det ett syrligt och eventuellt brettat exempel av denna ‘papegojöl’. Oavsett hur det ligger till med den saken har min måste-dricka-lista växt sedan igår…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s