En kärlekshistoria.

Vissa av er har uttryckt en rädsla för att jag bränner allt mitt krut direkt eller att jag postar för mycket. Kärnämnen avhandlas på löpande band.

20121116-204542.jpg
Det är vänligt och rörande att ni tänker och känner så…
…men jag kan helt enkelt inte vara tyst. Visst är jag ung i bloggsfären och det är fortfarande nyhetens behag men jag tänker inte hålla på saker för att ha något att skriva i januari. Antingen löser det sig då eller så får jag väl helt enkelt sluta då, svårare än så är det inte.
Idag hade jag tänkt mig radiotystnad men då blev jag påmind om en rörande och romantisk ölrelaterad liten händelse som jag tänkte delge er.

20121116-212749.jpg
För sexton år sedan gifte sig den magiske bryggaren Kris Herteleer med den fantastiskt charmerande Els de Mûelenaere.
Enligt historien lär Els ha sagt att om Kris kunde erbjuda henne en Arabier varje dag under resten av deras liv så skulle hon acceptera frieriet. ‘Lätt som en plätt’ tänkte Kris eftersom ölen är en stående produkt i Dolle Brouwers produktion.

20121116-212618.jpg
Den tionde mars 2010 ville ödet annorlunda. Den olycksdigra dagen exploderade en ångpanna på bryggeriet. Lyckligtvis utan större missöden. Den enda människa som skadade sig var en trädgårdsmästare men han repade sig snabbt, dock var det omfattande materiella skador och en av de saker som gick åt pipan var lagret…

20121116-213402.jpg
…med bland annat alla Arabier!
För att hålla sitt löfte fick den romantiske bryggaren snällt sätta sig i Oerbilen och åka till närmaste Drankenhandel och köpa sitt eget öl till en betydligt högre peng men vad gör man inte för kärleken…

Var snälla mot varandra, tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s