Fortsatt flit och fläng…

Idag är det då äntligen dags för Sverigepremiären av Chimay Dorée på fat. Brygden kopplas klockan 18 och det finns ett fat. Lägg därtill de övriga Chimayölen på tapp samt en mängd flaskor från samma bryggeri i olika storlekar och från olika år plus Chimayost. Kvällen går under namnet Nuit de Chimay.

  

Självklart hoppas jag på en gedigen uppslutning och detsamma gäller imorgon när jag hux flux befinner mig i Belgoklubbens monter på Borlänge Öl & Whisky med en fin uppsättning belgare i ryggen. Under mässans två dagar kommer jag även hålla i två masterclasses om belgisk öl. Ingen rast, ingen ro men kul är det…

  
Nästa vecka blir det Skrubbetorsdag annorstädes och inte på jobbet. Då befinner jag mig som sagt i Nässjö för att missionera den belgiska ölens gudomlighet. Vad jag förstått finns det platser kvar så det är bara att hugga en av dem eller varför inte flera?
  
Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s