Fler nyheter från Chimay!

Igår var det en episk Chimaykväll på jobbet där trappistölen från munkarna i Scourmont flödade både från fat och flaska. Kvällens höjdpunkter var självklart den friska Chimay Dorée på fat som var som en sommaräng, Chimay Grand Réserve 2000 på magnumflaska och Chimay Triple 2004 även den på magnumflaska. Tack alla ni som kom och förgyllde kvällen!

  
Nu till den glädjande nyheten från Chimay. Trots ytterst knapphändig information kan jag bekräfta från två olika källor att torsdagen den 26:e november släpps det på Systmebolaget en ekfatslagrad variant av Chimay Bleue! Ölen kommer att heta Chimay Oak Aged Grand Réserve och klockar in på 9,5% till skillnad från den vanliga på sina 9%. Det är endast 270 flaskor som äntrar Sverige och de släpps i en webblansering så jag antar att man får ‘hänga på låset’. 

  
Trevlig fredag och fantastisk helg på er. Snart går tåget mot Borlänge…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s