Tävla eller inte tävla…

För fjärde året i följd har startskottet för Brussels Beer Challenge gott och som många av er känner till så tävlade jag där med Södvik Säsong förra året. Årets anmälan startade den 1:a juli och håller på till den 16:e oktober medan själva tävlingen avgörs söndagen den 8:e november. 

 
I år hålls tävlingen i Antwerpen och jag gillar tanken att tävlingen flyttar runt i Belgien. Första året (2012) hölls den i Bryssel för att året efter gästa Liege. Förra året var tävlingen som bekant på besök i Leuven. Nu är frågan om jag ska orka köra samma race som förra året och delta med årets, något kraftigare, version av Södvik Säsong. Vad tycker ni och är ni lika villiga att stödja detta projekt ytterligare en gång? 

  

  
Om jag inte tävlar funderar jag på att anmäla mitt intresse till att ställa upp som en av de 60 domarna. Det vore en ynnest att sitta och döma vid samma bord som Tim Webb, Lorenzo Dabove, Philippe Wouters, Carl Kins och Melissa Cole m.fl. Nåja, jag har ju fortfarande semester och får anledning att återkomma i ämnet när vi går in i augusti…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

3 tankar på “Tävla eller inte tävla…

  1. Jag tycker absolut att du ska försöka igen och personligen skulle jag vara med och backa även denna omgång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s