Tyvärr, tyvärr!

Södvik Säsong 2014 blev utan medalj på Brussels Beer Challenge. Ja, ja man kan inte få allt.

IMG_0790.JPG
Hur som helst anlände vi Leuven igår och trots att prisutdelningen började redan klockan 12 var vi i tid. Många bekanta och många nya ansikten fanns i publiken och äntligen blev jag presenterad för Tim Webb som jag bytte ett par ord med! Stort.

IMG_0789.JPG
Tävlingen var uppdelad i 8 huvudgrupper med otaliga underkategorier som betades av i tur och ordning. Totalt tävlade 730 olika öl från 25 olika länder. Jag måste erkänna att det var ganska nervöst att stå där och vänta men som sagt blev det inget pris den här gången.

IMG_0788.JPG
Resultatet ser ni här ovan och slutsatsen man kan dra är att det var de mer humlestinna saisonerna som drog det vinnande strået. Nåväl, jag är inte en sämre förlorare än att jag lyfter på smulan och gratulerar vinnarna. Grattis, grattis.

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s