Utvärdering.

Som så många gånger ska man inte lita för mycket på andras upplevelser utan skapa sig en egen uppfattning.

IMG_0798.JPG
Jag talar om mitt besök på The Capital i Leuven. Efter att ha läst en uppsjö omdömen av Ratebeerianer som var missnöjda med både det ena och andra kan jag bara konstatera att de flesta har fel. Förvisso var de underbemannade men de som jobbade var jättetrevliga och ställde hellre en fråga för mycket än en för lite.

IMG_0804.JPG
Jag är inte heller förvånad att en del produkter är slut. Självklart blir det så när man har över 2000 öl i listan. Beställa efter nummer istället för namn var heller inget som störde mig. I själva verket var det ganska bra och i de flesta fall fick man veta direkt om produkten fanns eller inte.

IMG_0806.PNG
Summan av kardemumman var att både jag och min vän var väldigt nöjda och att den gemene ölnörden på Ratebeer aldrig jobbat själv på krogen och vet hur det är eller så är hen bara väldigt bortskämd. Trots visst borfall i menyn hann jag även ticka 13 nya produkter, ett steg närmare mitt mål!

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s