The Capital…

…är en krog i Leuven som har tagit upp kampen med Delirium Café om att ha mest öl i världen.

IMG_0760.JPG
Enligt diverse källor har krogen ett ölutbud mellan 800 och 3000 olika sorter och det är mestadels belgiska produkter. Oavsett vilket är det mer än hyfsat. Omdömena om huruvida ölen på menyn finns eller inte varierar något oerhört, så även servicen och väntetiderna. Emellertid verkar det som min själsfrände äger stället, för det är många som klagar på hans dryghet och arrogans men i samma mening berömmer honom för hans kunskap.

IMG_0762.JPG
Fatölslistan uppgår till 20 även om det verkar som att den består av de ‘vanliga misstänkta’. Jag scrollade igenom ölmenyn på hemsidan och fann minst ett 70-tal otickade öl så det blir nog ett besök på söndag. Maten som består av belgisk husman, nachos och tapas får också skiftande betyg.

IMG_0761.JPG
Jag lovar att återkomma med en rapport om hur det egentligen ligger till.

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s