Rörigt köp!

Mitt under pågående sommar när kropp och själ äntligen börjar infinna sig i semesterläge går Skrubbe och köper några centimeter pipeline! Ja, varför inte…

  

Sedan den 15:e juni har bryggeriet Halve Maan startat en crowdfunding för att hjälpa till i finansieringen av deras framtida pipeline mellan bryggeriet och deras buteljeringsfacilitet. Till och med 31:a december har ni också chansen att vara med. Det finns tre olika kategorier av support som i sin tur ger olika förmåner. Jag är sedan igår stolt bronsmedlem…

  …vilket innebär att jag kommer att få ett personligt certifikat som bekräftelse, ett personligt graverat Brugse Zot-glas och ett trepack Brugse Zot Blond (0,75) varje födelsedag resten av mitt liv. Jag kommer även att bli inbjuden till invigningspartyt av pipelinen. Jag har också blivit inbjuden att delta i en av bryggeriets PR-kampanjer för projektet. Kul och rör-ande…
Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

  You will be invited to a unique party to inaugurate the beer pipeline.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s