Glada nyheter!

Ursäkta att jag stör så här i semestertider men jag fick idag veta att mitt skötebarn Södvik Säsong kommer att lanseras som en T7:a på Systembolaget den 4:e september.

  
Det kommer att släppas 1000 stycken 33cl flaskor och priset kommer att vara modesta 33,30 eller 3 för en hundring som bryggaren Anders Olsson brukar förespråka. Årets upplaga buteljerades och fatades för drygt en vecka sedan och med sina 7,5% är jag mäkta nyfiken på hur resultatet har blivit.

  
För de krögare som läser mina små alster kan jag också skvallra om att det finns 12 fat á 30 liter (1895:-) för de som är sugna! Dessa släpps i slutet på augusti. Mejla mig på jens.skrubbe@gmail.com om ni är intresserade…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s