Bryssel, nu kommer vi…

Det som började med en tanke förra veckan har numer blivit realitet och bollen är ordentligt satt i rullning.

IMG_0236.JPG
Nu har jag bestämt att Södvik Säsong 2014 ska tävla i Brussels Beer Challange. På riktigt. Jag har fått ok från bryggeriet och jag har skapat ett konto på B.B.C. Ni är även några som redan har eller gått med på att sponsra detta något tokiga projekt vilket jag är väldigt tacksam över. Det var även några stycken som menade att jag skulle starta en crowdfunding.

IMG_0258.JPG
Utan att knappt veta vad crowdfunding var gav jag mig in bland gräsrotsfinansieringsidorna. Emellertid skulle det vara lättare sagt än gjort och efter att ha lagt närmare 15 timmar har mitt projekt inte blivit godkänt ännu men skam den som ger sig. Förhoppningsvis finns min kampanj på plats innan helgen.

IMG_0259.JPG
Nu ska jag bara samla kraft och hitta tid till att rätta till de sista sakerna sen hoppas jag att ni backar mig och Södvik Säsong. Det är den värd!

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s