Sent ska syndaren vakna…

…eller det tar tid för stora jättar att röra på sig! Emellertid verkar det som om Leffe-familjen nu utökas med några extrahumlade medlemmar. Flip eller flop?Enligt vad jag förstår så kommer det dyka upp tre varianter av Leffe Royale som är kopplade till tre olika världsdelar och dess humlevariteter. Den första kommer att ha efternamnet Whitbread Golding och vara kryddad med humle från Poperinge i Belgien.Vidare har vi Mapuche från Argentina och sist ut Cascade IPA från USA. De två sistnämnda är som ni ser även torrhumlade vilket är första gången i Leffes anrika historia. Mina förhoppningar är inte jättehöga men jag blir gärna positivt överraskad.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s