Mingel på ambassadörsvillan

För en vecka sedan var vi på belgiska ambassadörsvillan för att delta på en gemytlig mingeltillställning arrangerad av Vallonska Turistnäringen.Förutom oss hade man bjudit in representanter för Brussels Airlines och Wallonian Tourism. Bland åhörarna syntes en uppsjö journalister samt några researrangörer.Vi hade med oss fem olika vallonska öl som vi presenterade och till det bjöds det på sex belgiska ostar, belgisk choklad, diverse snacks samt frukt. Åhörarna verkade nöjda och ölen gjorde att stämningen blev uppslupen.Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s