På spåret…

Återigen sitter jag på tåget till Ljungskile Turisthotell. Denna gången är det dags för ambassadörsutnämning av hotellet under Belgoklubbens flagg.Under kvällen kommer vi att köra en belgisk provning med sex olika öl kombinerat med sex olika smårätter. Förhoppningsvis fyller vi hela hotellrestaurangen med uppslupna entusiaster och nyfikna konnässörer. Kvällen avslutas med plakettutdelning och möjligen en Westmalle Tripel i baren.Om ni befinner er i närheten och är sugna kan jag utlova en fantastisk kväll!

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s