Alla goda ting är tre…

Ibland slår önskningar in. I mitt fall har det hänt tre gånger på bara ett par veckor. Tack vare gediget ölintresserade, goda vänner och resande kompisar har min kyl berikats med Brugs Beertjes 30-årsjubileumsöl De Dolle Special Brew, mitt liv med Kulminators 40-årsjubileumsöl Smaragd och både mina källarhyllor hemma samt jobbet med St Bernardus Abt Oakaged.Den sistnämnda dök in i Sverige för någon vecka sedan och ikväll kommer det finnas möjlighet att dricka den på glas på jobbet. Klockan 19 knäcker jag första flaskan. Vi kanske ses…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s