Äntligen…

…fick jag brevet som jag väntat på och det tog inte många sekunder innan jag anmälde oss.Omnipollo Astral är ett projekt som uppfanns förra året och själva grundprinipen bygger på att gästerna ska få sig den färskaste tänkbara IPA:n möjlig. Den första Astralen beräknas komma i mars eller april och borde följdaktligen redan vara bryggd. Den har precis som förra året en europeisk humle i sig.Sedan kommer det som ni ser att rulla på och allt som allt kommer det komma tre olika varianter. Nytt för i år är att det är fler krogar som kommer ha möjlighet att följa med på resan. En resa som ni kommer att kunna följa här hos mig…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s