3:e rapporten från reseledaren…

Om lördagen var ‘de vita gravstenarnas dag’ så var gårdagen ‘den gamla och nya ölens dag’. Efter utcheckning tog vi tåget mot Denderleeuw och Heeren van Liedekerke. Solen strålade och humöret var glatt…

 …och mestadelen av ölen var från 80- och 90-talet. Efter några timmars häng i lugnt tempo blev det dags att ta sig mot Bryssel för ett snabbt besök hos Pierre och Ann. Sagt och gjort. Mycket riktigt blev det också en blixtvisit men en öl och lite shopping hans det med innan det bar av ut till flygplatsen. Tack, lilla Belgien, för denna gång och vi ses snart igen!Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s