2:a rapporten från reseledaren…

Dag två startades med att vi blev hämtade av Danny Dieussaert från Het Sas. Danny körde oss först till anrika Leroy och visade oss bryggeriet i Boezinge……sedan tog vi oss till Watou och blev visade det rustika bryggeriet Van Eecke.Därefter togs vi till en fantastisk lunch på Het Hommelhof med gudomlig mat och behaglig öl.Mätta och belåtna gav vi oss av till dagens tredje bryggeribesök och till min stora glädje blev vi guidade av Rudi från Rodenbach. Bryggeriet som betades av var det nyöppnade Kazematten. Kvällen avslutades på Boulevard, i mitt tycke en av de bästa barerna i Kortrijk.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s