Astrals vara eller inte vara…

Jag har fått en hel del frågor om det kommer någon Astral från Omnipollo i år eller inte. Ska sanningen fram har jag ställt mig tveksam till detta med tanke på hur mycket som händer kring Henok och Karl.

Processed with Moldiv
Till slut var jag ändå tvungen att kolla med Henok hur landet ligger och till min stora glädje får jag erkänna att jag hade fel. Det kommer tre varianter av Astral även i år och som jag förstår det är upplägget ungefär detsamma. Fantastiskt!

IMG_1500-0
Inom kort kommer vissa speciellt utvalda krogar att få ett liknande brev som förra året. Det ser vi och många verkligen fram emot.

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s