Det är ingen hejd…

…på specialare och jubileumsöl den här veckan tydligen. Om jag är måttligt intresserad av ‘Delirium Argentum 25‘ så är jag betydligt mer sugen på denna härlighet från den levande legenden Kris Herteleer.

IMG_0714.JPG
Dolle Brouwers har bryggt en specialbrygd till Brugs Beertje i Brugge och den heter kort och gott ‘De Dolle Special Brew’. Detta är en något försenad 30-årsjubileumsöl men eftersom vi är i Belgien så spelar ett år mer eller mindre ingen roll!

IMG_0719.JPG
Ölen ska enligt utsago ligga någonstans mellan Dolles vintervärmare Stille Nacht och deras tripel Dulle Teve med behagliga 10% i bagaget. Det räcker för mig, detta är en öl som hamnar högt, högt uppe på min vill-ha-och-dricka-lista.
Ha nu en trevlig helg och ta hand om er…

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s