Jubileum!

Idag har Brygges häftigaste ölställe varit öppet i 30 år! Det är värt att gratulera, tycker jag!

20130904-192228.jpg
Brugs Beertje med Daisy Claeys är ett måste om man besöker Brygge. När jag förutspådde diverse jubileum under 2013 måste jag erkänna att jag missade detta (mest för att jag trodde de öppnade 1982). Jag missade ytterligare en händelse men den är aningen mer ursäktad, hoppas jag?

20130904-193048.jpg
Att Kwak firar 222 år och att bryggeriet skulle ta fram ett unikt glas för denna händelse skulle inte ens en sierska förutspå. Emellertid är det ingen skräll eftersom bryggeriet Bosteels är riktigt duktiga på den här typen av marknadsföring, det räcker att titta på glaset för att räkna ut det…

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s