Skrubbe i idétagen…

När jag befann mig på Arlanda igår såddes en ny tanke i mitt huvud. Det råkade vara så att jag åt frukost tillsammans med Markoolio och så slog det mig att vore det inte häftigt om vi tillsammans bryggde en öl på ett bryggeri i närheten av där han växte upp?

IMG_0732.JPG
Sedan for tankarna iväg och jag började spåna på fler artister och om man inte helt sonika skulle göra en hel låda öl med tolv olika artister och samtidigt släppa en skiva? Eller att man skulle kunna ha QR-kod på etiketten men artistens låt, kanske?

IMG_0746.JPG
Självklart skulle artisterna själva vara med och påverka vilken ölsort som deras namn skulle stoltsera med och helst skulle de producera en unik låt för själva projektet. Vidare skulle man kunna ha en konsert eller en minifestival där ölen skulle säljas samtidigt som man kunde höra artisterna. Vissa av artisterna har säkerligen kontakter inom krogbranschen så det skulle inte vara svårsålda produkter.

IMG_0749.JPG
Säkerligen är detta en helt ogenomförbar idé men som tanke är den väldigt underhållande och värd att forska i. Jag får helt enkelt ringa några samtal och börja dra i lite trådar, eller vad tycker ni?

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

4 tankar på “Skrubbe i idétagen…

  1. Fantastiskt. Briljant. En idé helt i min smak. Kör bara kör! …och behöver du energi eller draghjälp, hör av dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s