Nyhetens behag!

Till min stora glädje anlände äntligen lite nya förmågor igår. Sökandet efter den ultimata ölen fortgår och om inte annat är de nya ‘tickningar‘…

20140508-162147.jpg
Lite Alvinne, några White Pony, en De la Senne ,en Anders och en från högintressanta Brussels Beer Project. Det blir helt enkelt en bra helg. Tack och lov verkar det som om min källa till nya öl inte sinar utan snarare tvärtom. Nästa vecka bär det av till det förlovande landet på nytt i och med Belgoklubbens medlemsresa och då ska det finkammas så gott det går.

20140508-162439.jpg
Varje dag ser jag ny öl dyka upp och med tanke på att jag kommer att besöka några välsorterade ölbutiker lär min väska vara full, förhoppningsvis av några av de ovanliggande eller möjligen några av de undanstående.

20140508-163053.jpg
White Pony må vara ett fantombryggeri men de släpper öl på öl som är enastående. Stuntiga och maffiga, visst, men oftast väldigt bra! Vi ska se vad vi kan göra för att få hit lite av deras produkter till Sverige.

20140508-163316.jpg
Förhoppningsvis kan jag även få förmånen att dricka någon eller båda av ovanstående produkter trots att själva eventet (Quintessense) gått av stapeln. Det återstår att se…

Tack för uppmärksamheten/
Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s