Ett par Sverigepremiärer…

Tåget har börjat rulla och färden mot norr har startat. Min yttersta ambition är, som de flesta av er vet vid det här laget, att sprida kunskap om belgisk öl över hela vårt rike. Dock känner jag att mycket av mitt arbete faller mellan stolar eller försvinner i cyberrymdar och titt som tätt introducerar jag ny belgisk öl i Sverige som äts upp av annat. Bitter, absolut inte! Men nu tänkte jag slå mig för bröstet och vara lite osvensk.

Sverigepremiär nummer ett sker först om drygt en månad men är enligt mig fantastisk. Saken är den att jag/vi som första svenska krog kommer att kunna servera den nya Duvel on Tap. Om jag ska fortsätta min osvennighet tycker jag att det är inte mer än rätt eftersom jag var först med den nu mer utdöda Duvel Single Fermented i Sverige.

Premiär nummer två går av stapeln redan nu på torsdag och även om det gäller ett bryggeri som än så länge inte är så känt i Sverige är det värt all uppmärksamhet. De Plukker är ett av få bryggerier som odlar sin egen humle och är den enda humleodlaren som har ett eget bryggeri. Några av er fick en försmak för åtta månader sen men nu får ni möjlighet att testa tre nya produkter varav två på fat. Väl värt ett besök om ni frågar mig.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s