Duvel on Tap

Igår hade jag nöjet att ha en representant från Duvel/Moortgat på jobbet. Förutom ett par önskemål på några specialare från dem fick jag ett fantastiskt erbjudande som jag hoppas det blir verklighet av.

Under ett par, tre år har bryggeriet lagt åtskillig tid på att ta fram deras flaggskepp Duvel på fat. Nu talar jag om en fatprodukt som är exakt likt flaskölen i original och inte den snällare Duvel Single Fermented som funnits på marknaden under några år. Efter många om och men lyckades bryggeriet med sitt uppdrag! Produkten finns sedan ett tag redan ute på marknaden men på ytterst få ställen i Belgien, Nederländerna, Frankrike och England. Efter gårdagens besök verkardet mycket möjligt att den även snart dyker upp i Sverige!

Dock är det inte helt enkelt utan för att brygden ska smaka, hålla samma kvalitet och uppträda som den gör på flaska behövs en specialkonstruerad fatutrustning. Jag skulle med glädje ställa in en sådan i baren! Produkten heter helt sonika Duvel on Tap och jag hoppas samt tror att jag får anledning att återkomma i ämnet.

Trevlig helg och tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s