Tid för kontemplation!

Under dagarna tre har jag varit tyst på denna plattform och bidat min tid samt fyllt sinne och mage.

Emellertid är det svårt att släppa allt och tankarna vandrar ofta iväg till det som komma skall  i mitt ölinfluerade liv under våren. Det verkar bli en intensiv vår med mycket roligheter som startar redan den 12:e januari i och med mitt 15-årskalas på jobbet!

Idag noterade jag att jag inte är ensam om att planera framtiden under dessa dagar. På ovanstående bild sitter representanter från tre av Bryssels bryggerier (Cantillon, De la Senne samt En Stoemelings) och smider planer som än så länge är hemliga! 

En gemensamtsbrygd, en festival eller en krog? Man kan bara spekulera och jag får anledning att återkomma i ämnet när de avslöjar vad som kommer att ske…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s