Syrligt glada nyheter!

Till alla älskare av spontanjäst nektar kommer denna nyhet som en julklapp dan, före dan, flre dopparedan.


Så här underbart tomterött såg det ut hos Tilquin härom dagen. Till min och många andras stora lycka har Pierre Tilquin blandat ytterligare en batch med hans senaste brygd Tilquin Pinot Noir som hade premiär för tio dagar sen.

Nu återstår det några månaders väntan innan vi får se vad denna druvlambic resulterar i. Emellertid verkar det som om denna sats är tillgänglig för andra än Moeder Lambic Original och jag har stora förhoppningar att några flaskor landar i Sverige  (eller hur An 😉)

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe 

1 tanke på “Syrligt glada nyheter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s