Hösthändelser #2

Idag hade jag den stora ynnesten att få kvalitetssäkra några av ölen som dyker upp i Belgoklubbens kommande Höstlåda. Bland dessa fanns en purfärsk Jambe de Bois från De la Senne som tillhör en av mina absoluta favoriter bland de belgiska Triplarna och den var lika härlig som jag hade hoppats!

  

Som om inte detta vore nog landar en laddning med sju olika fat samt ett antal olika flaskor från ovanstående bryggeri på jobbet imorgon. Vilken lycka! Under hösten kommer jag koppla de olika faten från tid till annan och nu på torsdag börjar jag självklart med Jambe de Bois.

 Emellertid kommer jag spara ett fat av varje till en tap-take-over, beermakers dinner alternativt en meet and greet för till min och er stora glädje kommer jag få besök av bryggeriet i slutet på september. Oavsett vilket kommer detta bli en höjdartillställning och något att se fram emot.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s