Välgörenhetsbrygd

Imorgon är det dags för årets sjätte bryggning och denna gång är tanken att resultatet ska gå till ett eller ett par projekt som stödjer Musikhjälpen 2015. I skrivande stund är inte namnet eller alla detaljer klara men ni lär bli varse det och dem i mitten på december (om inte förr) när brygden ämnar vara klar.

  
Åter igen bär det av till Södermannagatan och Stockholm Brewing Co där deras bryggverk ska få skapa underverk. Morgondagens öl ska bli en nattsvart Imperial Stout på 9-10% med amerikansk humle och belgisk jäst. Jag har gått och sugit på den här brygden ett tag och jag lovar att den kommer att värma gott i vinter. Kul att den äntligen blir av och kul att kunna göra lite nytta i världen…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s