3 ÅR

För exakt tre år sedan publicerade jag mitt första ‘riktiga’ inlägg och detta blir mitt 777:e. Jag måste uttrycka min tacksamhet till alla ni som läser mina små alster och följer mitt missionerande i ölvärlden. TACK!

  
Jag ämnar fortsätta ett tag till och hoppas ni orkar följa mig även om jag är den första att erkänna att förutom att sprida det belgiska ordet så handlar en uppsjö inlägg om mig och hur mitt missionerande ter sig. 

  
Nästa år firar jag 15 år i Belgiens öltjänst och om allt blir som jag vill och önskar kommer det resultera i flera öl signerade mig. En av dem kanske rent av ska bryggas på Struise men det får jag återkomma till. Nu ska jag fira min treårsdag!

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

1 tanke på “3 ÅR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s