Tack Växjö…

…för två kanondagar. Söndagssliten men nöjd kan jag bara konstatera att jag överlevt denna fullspäckade vecka och att det har varit väldigt roligt på vägen. Helgen i Växjö bjöd förutom på mässa…

  
…även på mitt livs första ölpoddsintervju. Det visade sig att det även skulle filmas under intervjun och resultatet kan man se här. Senare under mässan kom även samma tidning förbi och intervjuade samt fotade mig ytterligare en gång. Jisses vilken linslus man är…

   
 Något senare på kvällen lämnade jag mässan för att besöka Kök 11 där jag höll en provning som lockat inte mindre än 38 personer. Två timmars missionerande i belgiska ölskrönor och historier samt en rejäl boost för egot. Sjukt kul att så många ville komma och lyssna på mina anekdoter!

  

Nu är det dags att knyta sig så man kan ta tag i ny ölvecka med nya spännande åtaganden. Tack och lov är den inte lika fulltecknad med event det ska bryggas öl och det ska bli en bitter Skrubbetorsdag.

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s