En magisk kväll i vardande…

Ikväll kommer Belgoklubben utlysa Pressklubben till ambassadör. En liten tjuvtitt i spåkulan berättar om att denna fusion kommer att bjuda på en fantastisk Beer Makers Dinner i december. Om alla bollar faller på plats kommer dessa båda klubbar få besök av den fantastiska bryggaren Ronald Mengerink från det suveräna bryggeriet Dochter van de Korenaar.

  
Eftersom detta är purfärskt i pipan sitter inte alla detaljer än men om mina tankar landar i någon form av verklighet mynnar de ut i en tre rätters middag baserad på Ronalds öl. Till detta dricker vi ett digert antal av hans öl och utöver detta bjuder bryggaren på berättelser och skrönor från hans liv, bryggeri och produkter. Hur låter det? Skulle ni vara intresserade att besöka oss under en sådan kväll på Pressklubben?

  
Som det ser ut i nuläget har vi ovanliggande fat på ingång och förhoppningsvis passar tiden in i Ronalds fullspäckade schema för att genomföra denna vintermiddag. Vi kommer självklart också se till att det finns ett otal av Dochter van de Korenaars flasköl på plats när det beger sig. Jag får anledning att återkomma i ämnet men håll torsdagarna i december relativt öppna ön så länge…

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s