REVANSCH!

Jag har varit i valet och kvalet om Södvik Säsong 2015 skulle tävla i Brussels Beer Challenge detta året men till slut tog revanschlustan över. Antwerpen nu kommer vi!

 
Likt föregående år behöver jag er hjälp för att ro iland det här och likt föregående år har jag lanserat en gräsrotsfinansiering där sponsring renderar i någon form av belöning. Belöningarna är ölprovningar, Belgienresa, ölmiddagar bland annat. Titta gärna in min kampanj och hjälp mig samt Södvik Säsong att ta en åtråvärd medalj!

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s