Skrubbe stretar på…

För exakt femtio dagar sedan tog jag beslutet att börja springa igen. Tydligen har det blivit 26 rundor och sammanlagt över 15 mil sedan dess vilket jag är sjukt nöjd med.

  
Detta beslut resulterade även till starten av något jag kallar Skrubbes Springklubb där målet är att de som vill hänger med mig till Bryssel halvmaraton i början av oktober 2016. Sedan dess har jag även blivit varse ytterligare ett lopp i Bryssel som heter 20 km de Bruxelles/door Brussel och det utspelar sig i slutet av maj 2016. Det kanske kan vara ytterligare en morot och en uppvärmning för er som vill vara med i klubben och springa halvmaran senare samma år.

  
Förutom alla träningspass har jag även kontaktat en person från reklambranchen som ska titta på en logga till klubben. Tanken är att jag ska trycka upp ett gäng löpartröjor. Om det är ytterligare någon som är intresserad av att hänga med i Skrubbes Springklubb kan ni anmäla intresse på jens.skrubbe@gmail.com

Tack för uppmärksamheten/

Jens Skrubbe 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s